Kategoriler

Sipariş ve Fiyatlandırma

Web sitemizde görmüş olduğunuz ürünlerin çoğunluğu özel sipariş üzerine hazırlanmakta, üretimimizde her gün belirli bir adette sipariş kabul edilmektedir. Bu yüzden doğum günü ve kutlama pastalarında özellikle hafta sonu gerçekleşecek kutlamalar için, teslimat tarihinden 2 gün önceye kadar sipariş alınmaktadır. Doğum günü parti konseptleri ile alakalı basılı dokümanların grafik tasarımlarının hazırlanabilmesi için 1 hafta öncesinden Tarihi daha önceden belirlenen kutlamalarınız içinde daha erken tarihlerde ön rezervasyon yaptırabilirsiniz. Düğün pastaları için ise sezon yoğunluğu sebebi ile en geç düğün tarihinizden 10 gün önce rezervasyon yaptırmanız önerilmektedir.
 
Ürün fiyatlarımız belirlenirken işçilik ve kullanılan dekorasyon teknikleri göz önünde bulundurulmaktadır. Pastalarımız için belirtilen minimum porsiyon adedi ve tercih edilmesi önerilen iç malzemeler, modellerin olası deformasyonundan kaçınmak ve ideal görselliği muhafaza ederek size ulaşmasını sağlamak amacıyla her model için özel olarak belirlenmiştir. Bazı modellerde talebiniz doğrultusunda porsiyon adedi arttırılabilmekte ya da artışın uygun olmadığı hallerde talebinize uygun alternatif bir tasarım sunulabilmektedir.
 
Çevre Pastaneleri web sitesi içinde yer alan görseller, bugüne kadar müşterilerimizin talepleri doğrultusunda tarafımızdan hazırlanmış veya yurtdışında güncel olarak yapılan pasta modelleridir. Renkler, dekorlar ve figürler sizin isteğiniz doğrultusunda değiştirilebilmekte ya da istediğiniz temada alternatif bir model tasarlanabilmektedir. İşçilik ve dekorasyon tekniklerindeki olası değişiklikler belirtilen fiyatlara artış/indirim olarak yansıtılabilir.
 
Pastalarımız standart dilim fiyatı ile ücretlendirilmemektedir. Her bir butik pasta için minimum kişi sayısına bağlı olarak belirlenen bir taban fiyat ve kişi sayısındaki artışa paralel olarak hesaplanmış indirimli fiyatlar belirtilmiştir. Pasta üzerinde kişi sayısından bağımsız standart bir işçilik kullanıldığı için en yüksek fiyatlandırma minimum kişi adetlerindedir. Her ay belirli pasta modelleri indirime alınmakta ve özel fiyatlar uygulanacaktır. İndirimde olan tüm ürünlere, indirimdeki pasta modellerimiz bölümünden ulaşabilirsiniz.
Sipariş formunu kullanarak ileri tarihli rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyonunuzun teyidi ve sipariş detayları görüşülmek üzere danışmanımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.