Kategoriler

Pastane

çevre pastaneleri

 Pasta

Birbiri içine eklenmiş çeşitli maddelerle özel bir lezzet haline getirilmiş, pişirilerek hazır hale getirilmiş hamur ürünü tatlının adıdır pasta. Türkçede pasta anlamı çoğunlukla "yaş pasta" anlamını taşımaktadır.

En Tatlı Buluşma Noktası Pastane

 

Zaman zaman tatlı yiyip tatlı konuşacağımız sevdiklerimizle ortak noktada buluşup sohbetler edebileceğimiz ağzımızı tatlandıran yıllardır var olan en güzel mekandır pastane

Özel günlerinizde açılış toplantı doğum günü nişan sünnet düğün özel yapım pastalarıyla börekleriyle yıllarca temiz güvenli kaliteli hizmet veren pastahane, son birkaç yılda hizmetlerini farklı farklı şekillerde de müşterilerinin beğenisine ve ihtiyaçlarına uygun şekilde sunmaktadır. Eskiden daha çok adını duyduğumuz pastahaneler son birkaç yılda yeniden eski parlak günlerine dönen mekanlarımız arasındadır.

Her şehrin kendine özgü denenecek tatları mutlaka vardır. pastane de bunu yapabileceğiniz en güzel mekanlardan biridir. Yüzlerce lezzet bir arada müşterilerin damak zevkine göre sunulur. Tatlısından tuzlusuna pastasından kuru pastasına dondurmasına kadar pek çok çeşidi bir arada bulabilirsiniz. Hemen alıp çıkabileceğiniz gibi keyifle zaman geçireceğiniz yerlerdir pastane

Günlük ve kaliteli malzemelerle hijyen kurallarına uyan güvenilir lezzetli tatlar sunan pastane uzun yıllar değişmeyen müşterilerin buluşma noktası haline gelecektir. Aksi bir durumda müşterinin damak tadına hitap etmeyen ve pek çok önemli kuralı bünyesinde barındırmayan uzun ömürlü olamaz.

Bazı pastaneler içecek kategorisini de bünyelerine alarak her türlü hizmeti sağlamaya çalışırlar. Artık bir gelenek halini alan pastanelerimiz günümüzden bugüne sürekli yenilenen geliştiren mekanlar olarak gelmiştir. Sıcak yaz aylarında içimizi ferahlatan soğuk meşrubatlar ile tatlı keyfini yaşadığımız kışınsa sıcak sıcak dumanı üstünde aldığımız ev yapımı börekler poğaçalarla damak zevkimize hitap etmeyi her zaman başarmış mekandır pastane.

Gün geçtikçe portföyüne farklı bir çeşit pasta kurabiye tatlı katmasın, gün geçtikçe farklı sunumlarıyla müşterilerini memnun etmesin… Pastane vazgeçilmezlerimiz arasında olmaya devam edecek.

 

 

Pasta Siparişi

 

Çevre pastaneleri olarak pastahanemizde her türlü pasta siparişi alınmaktadır. Birbirinden lezzetli pastalarımızı size özel tadlarla, size özel tasarımlarla yeniden üretiyor beğeninize sunuyoruz.